Varför oss

Kunden i Fokus

Därför!

TJF Ställningar AB har som fokus att uppnå högsta möjliga kundnöjdhet. Vårt främsta mål är att du som kund ska vara nöjd, och är inte du nöjd, är inte vi det. Vårt motto är att vara med och bygga Sveriges säkraste arbetsplatser, något vi alltid återkommer till i den dagliga verksamheten. 

När vi bär ansvaret för våra delar av ett projekt, och allt omkringliggande arbete, innebär det att vi tar uppgifterna på stort allvar, från första kontakt till slutförande. 

Genom att vara lyhörda och ge relevanta råd uppfyller vi vårt mål: att ge våra kunder vad de behöver: service, säkerhet och expertis.

Pålitlig Partner

Hur?

Vi ska vara det självklara valet vid varje projekt och en trygg samarbetspartner som aldrig tummar på säkerhetsarbetet. Med vår gedigna bakgrund, kompetens och erfarenhet ser vi till att överträffa dina förväntningar från start till professionellt resultat.

 

Kontroll och kvalitet

Såhär!

 

Naturligtvis har våra montörer och projektledare certifiering för att uppfylla tuffa säkerhetskrav. Vi som arbetar med våra kunders projekt har relevanta utbildningar och många års arbetslivserfarenheter. Mångårig erfarenhet av yrket ger givetvis en arbetsstolthet i det vi gör. Vi är övertygade om att det går att kombinera snabb service och kostnadseffektivitet med de högsta kraven på säkerhet.