Om oss

OM OSS

Företaget

 TJF Ställningar AB bygger idag en växande kundportfölj och har tidigare ansvarat för ställningslösningar i många projekt, såväl stora som små. Företaget är främst verksamt inom Stockholms län och Mälardalsregionen, men genomför även entreprenader i hela landet. 

Koncernen

TJF Ställningar AB ingår i Cyntus AB-koncernen där även syskonbolagen TJF Måleri AB, TJF Mark & Grund AB, Isotectum Tak AB, TJF Entreprenad AB, Exterium Uterum & Entreprenad AB och Gröna Bygget i Sverige AB ingår. Koncernen är i dag till huvuddelen ett familjeföretag där många familjemedlemmar finns representerade på olika poster, men vi är även en utvidgad familj som alla medarbetare känner sig delaktiga i. Omsättningen i bolagssfären är närmare 200 miljoner SEK.

kunden i foKus

Våra uppdragsgivare får den bästa servicen

Vi startade det här företaget för att vi älskar det vi gör! Vi ska alltid leverera högsta möjliga kvalitet och möta varje tänkbart krav från våra kunder. Med erfarenheten och engagemanget från varje medarbetare gör vi alltid kunden nöjd och levererar ett bättre resultat av det utförda arbetet.

Vårt team

Erfarna och skickliga medarbetare

Vårt företag består av serviceinriktade och mycket kunniga yrkespersoner. Vi arbetar så effektivt som möjligt enligt de mest krävande standarderna och med de senaste teknikerna på marknaden.